<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=40424" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кейт Бекинсе...

Шаферка се облече като тиранозавър рекс за сватбата на сестра си (видео и снимки)

04 Септември 2019
0 2891

Кристина Меадор реши да изненада сестра си по време на сватбата и се облече като тиранозавър рекс за специалния повод, пише LADbible.

 

 

""

 

 

Булката Диана Адамс решила да остави избора на рокли на шаферките си, така че те да се чувстват комфортно по време на празничната церемония. Въпреки това едва ли е очаквала своята по-малка сестра и шаферка Кристина да се появи в огромен костюм на динозавър.

 

 

Кристина, която е на 38 години от Тексас, споделя, че всичко започнало на шега. Докато обсъждали вариантите на рокли, Кристина изпратила на сестра си съобщение, че ще изхърли всички тоалети и накрая ще се облече в костюм на динозавър.  

 

 

""

 

 

И така настъпил големият ден и докато Диана изглеждала зашеметяващо в красивата си бяла рокля, Кристина изглеждала като… динозавър.

 

 

""

 

 

Видео и снимки от куриозната сватба станаха хит в социалните мрежи. Булката все пак останала изненада, но щастлива от вида на сестра си.   

 

„Въпросът беше да се омъжа за мъжа, който държи на мен. Всъщност изненадата ми харесва и смятам, че Кристина може да постави началото на нова мода“, сподели булката.

 

 

 

Източник: LADbible

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции