<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=59595" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте как щях...

Ютюбър се засне как облизва дръжките в метрото в Ню Йорк, за да събере повече гледания (видео и снимки)

26 Март 2020
0 1990

Шехгаджия ютюбър демонстративно облиза дръжките в нюйоркското метро пред шокираните пътници и предизвика остри реакции в мрежата, четем в NewYorkPost.

В момент, в който много хора са се барикадирали по домовете и пръскат навсякъде около себе си с дезифектант, влогър си позволи да се снима как облизва дръжките в нюйоркското метро. „Корона-вайръл” видеото бързо достигна 300 000 гледания в Twitter, където Зийшан Али се подвизава като WorldStarHipHop.

В 7-секундното видео мъжът, познат още като Princezee в YouTube лакомо ближе дръжката в метрото сякаш е направена от захар, докато пътник с маска се отдръпва на седалката с израз на отвращение.

Към днешна дата (четвъртък) 2000 са случаите на заразени с Covid-19 само в Ню Йорк, а знаем, че вирусът може да оцелее по някои повърхности до три дни.

Инфлуенсърка в Instagram заплаши груба сервитьорка с кихане (снимки)

Въпрки популярността на Али в мрежата, повечето мнения под публикацията му са меко казано неодобрителни. Един от потребителите дори предлага такива като него да бъдат прибирани в затвор.

„Мисля, че след като арестуват собствениците на барове и ресторанти, затова че продължават да работят по време на карантината, редно е и този мъж да попадне под ударите на закона за обществено опасното си деяние”, споделя потребителят.

Ютюбър се засне как облизва дръжките в  метрото в Ню Йорк, за да събере повече гледания (видео и снимки)

Оказва се, за съжаление, че подобни провокации са доста модерни на фона на рестрикциите и мерките, свързани с коронавируса по цял свят. Неотдавна ви показахме видео на инфлуенсърка, която ближе дъска на тоалетна чиния в самолет като акт от предизвикателство в интернет.

Инфлуенсъри започнаха да облизват седалки на тоалетни в ново “коронавирусно предизвикателство” (видео)

Youtube-каналът на Али, който се радва на 66 000 последователи, съдържа и други явно провокативни видеа. Например видео, в което „Принцът” може да бъде видян, докато се къпе насред вагон в метрото пред смаяниите погледи на пътниците.

Източник: NewYorkPost

Видео: Twitter

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции