<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=62720" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ултраси на "Л...

Агресивен шофьор налага безобразно с юмруци мъж и жена в Русе (видео)

27 Април 2020
0 25081

Видео от охранителни камери, публикувано във фейсбук групата “Истинските новини”, показва как агресивен шофьор налага с юмруци мъж и жена във вечерните часове на 15 април в Русе.

В началото на кадрите се вижда как шофьор на СУВ спира на двулентов път в града, препречвайки дясното платно за останалите водачи. Друг автомобил го изпреварва и отминава. По-късно двамата шофьори се разправят край спрелите коли и млад мъж със здраво телосложение в стил “мутра” се нахвърля върху опонента си с юмруци.

Агресивен шофьор налага безобразно с юмруци мъж и жена в Русе (видео)

Видеото прекъсва кратко, за да видим следващ етап от схватката, когато побойникът, след кратка размяна на реплики с жената, се нахвърля да бие и нея с юмруци в главата. Мъжът се втурва да я защити, но бива повален на земята от развилнелия се хулиган. Едва тогава се намесват двама полицаи и прекратяват побоя.

Инцидентът напомня за друг случай от дунавския град, при който жена спря на кръгово движение и започна да удря шамари на друг шофьор, който навярно я е засякъл преди това.

Жена в Русе удря шамари на мъж след засичане на кръстовище (видео)

Видеото с агресивния шофьор предизвика вълна от възмущение от гнусната проява, като много от коментарите под публикацията заплашват нападателя със саморазправа заради ударите му срещу беззащитни хора.

Потребител на име Бисер Сайдов е написал: “Не се е случил на точния човек иначе да му разбие картуната… те такива мишки си избират някви такива безобидни хорица!!!”

А Димитър Кунчевски добавя: “Посегна на жена и то в гръб….Как е възможно да съществуват такива боклуци?”

Източник: Facebook / Истинските истории

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции