<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=62160" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж със съмне...

Шофьорът, убил Милен Цветков, е с положителен тест за амфетамини и канабис (видео)

20 Април 2020
0 70339

Шофьорът на аудито, убило вчера при тежък инцидент журналиста Милен Цветков, е 22-годишен, а тестът е му за дрога е положителен за канабис и амфетамини, обяви директорът на СДВР, цитиран от bTV.

Милен Цветков загина при тежка катастрофа в София

Шофьорът, убил Милен Цветков, е с положителен тест за амфетамини и канабис (видео)

На мъжа ще бъде повдигнато обвинение за причиняване на смърт след употреба на упойващи вещества, наказанието е от 3 до 15 години затвор, уточни старши комисар Хаджиев.

Водачът, предизвикал катастрофата, е от София. Той притежава свидетелство за управление на МПС от 2016 г.

„При направен тест за упойващи вещества, пробата на 22-годишния водач е реагирала на канабис и амфетамин. В момента той е задържан за 24 часа. Ще бъде образувано досъдебно производство“, каза още директорът на СДВР. 

Шофьорът, убил Милен Цветков, е с положителен тест за амфетамини и канабис (видео)

При трагичния инцидент вчера автомобилът на Милен Цветков е спрял на червен светофар на кръстовището при мол “Парадайз” в столицата и тогава е ударен с висока скорост отзад от джип „Ауди“. При удара колата на журналиста е изхвърчала на близо 20 метра. Джипът не е оставил спирачен път.

Ние от “Господарите” изказваме искрени съболезнования на близките му и призоваваме за максимално прозрачен и справедлив процес за нелепата смърт на уважавания журналист!

Източник и видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • raika nikolova

    21 Април 2020

    Толкова незначително нарушение,че е явно убийство.Остава сега една бутафорна присъда и можем да бъдем сигурни в това.Знаем и защо е убийство.

Покажи всички Скрий

Реакции