<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=40375" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Веганка съди ...

Бик скочи на трибуните и рани 19 души в Испания (видео и снимки)

03 Септември 2019
0 5607

Бик се качи на трибуните и нападна зрители по време на фестивал във Видререс в североизточната част на Испания, съобщава LADbible.

 

 

""

 

 

В социалните мрежи бяха публикувани шокиращи кадри от драматичния момент, в който животното са нахвърля върху хората. Пострадали са 19 души. Един човек е в критично състояние, друг е тежко ранен, а 17 са с различни травми.

 

 

""

 

 

Инцидентът е станал на събитие в село близо до Хирона. Животното успяло да прескочи оградата и да нахлуе на трибуните. Във видеото се вижда как част от зрителите се опитват да избягат от бика, а други се опитват да го хванат. Той дори успял да се измъкне от арената и да стигне до паркинга, където предизвикал масова паника.

 

 

""

 

 

Местен полицай, охраняващ фестивала, успял да застреля бика. От кметството на Видререс изразиха своето съжаление за инцидента и изказаха съпричастност с пострадалите и техните семейства.

 

 

""

 

 

Полицията започна разследване на случая. Драмата идва само ден, след като 52-годишен мъж почина след като беше нападнат от бик на източния бряг на Испания по време на фестивал в Кастелон.

 

 

 

Източник: LADbible

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции