<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=68332" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вече има над 1...

Борисов: Защо да затваряме всичко? Всеки може да се заключи сам вкъщи (видео и снимки)

05 Юли 2020
0 10656

Премиерът Борисов е на мнение, че не трябва със заповед да се задължават хората да си стоят вкъщи, още по-малко сега, когато първите чартъри с туристи пристигат на Черноморието ни.

„Слушам Мутафчийски, но слушам и Мангъров, затова считам, че колкото и да е тегаво, даваме повече пари за пътеки, усилваме болниците и се надяваме юли и август да мине това заболяване. Всеки ден гледаме болниците, колко са оздравели, колко са с антитела, и вървим напред. Виждате трафика сега, хората искат да почиват”, каза той пред журналистите, които го чакаха след инспекцията на новия обход на Поморие и пречиствателната станция в Китен.

Борисов: Защо да затваряме всичко? Всеки може да се заключи сам вкъщи (видео и снимки)

Запитан как ще коментира обвиненията на президента, че държавата налива пари в инфраструктура, която се руши и раздава поръчки на свои фирми, Борисов отговори така:

„Аз в неговата игра няма да влизам – най-вероятно се е разхождал някъде – това е неговата роля – да отиде да се разходи някъде, а вие на другия ден да ме питате. Пожеелавам му хубава неделя, нека се опита той да обединява, не да разделя. Българският бизнес не заслужава  такова отношение.”

Инвеститорите на “Алепу” обявиха, че ще съдят всеки, който уронва доброто им име

По своеобразен начин Борисов коментира и скандала с “подпорната стена” на плажа “Алепу”.

„Прекрасно място за къщичка за птици – и това ще бъде Алепу. Ако мислят, че с нахалството си , и мислят, че това няма да е подпорна стена, а блок или хотел – това ще остане така. Представяте ли си някой да даде разрешение там да се изгради комплекс? Чудя им се на акъла какъв автогол си вкараха – всички виждат, че това е хотел, а те отричат”, заяви той и даде да се разбере, че в мандата на ГЕРБ, там хотел няма да се строи.

Видео и снимки: Facebook

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции