<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=22668" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Добри хора сп...

Бракониери вадят мрежите си от язовир посред бял ден? (ВИДЕО)

14 Юли 2016
0 8412

Скъпи приятели, наш зрител ни изпрати смущаващо видео от язовир Огняново край Вакарел, на което твърди, че е заснел група бракониери да вадят мрежите си посред бял ден.

 

150 ОПАСНИ ЯЗОВИРА В СТРАНАТА ЗАСТРАШАВАТ ЖИВОТИ

 

Ето какво пише човекът до нас:

 

"Язовир Огняново е едно от любимите ми места, на които да прекарвам свободното си време, тъжното е обаче, че язовирът постоянно бива ограден с прибори за риболов, които са незаконни. И аз ходя за риба и ми е много гадно да гледам как бреговете постоянно са засипани с мрежи. Язовирът е прекрасен, близо е до София и постоянно е пълно с хора, но не се предприема нищо срещу бракониерствата. Едва ли в ИАРА не са подавани сигнали досега. Изпращам ви едно видео от 13.07.2016 г. На него виждаме как за пореден път мрежи, пълни с риба, биват вадени от язовира. Извинявам се за качеството на клипа, но съм го снимал с телефона през бинокъла ми."

 

Апелираме към по-стриктни проверки от Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури точно сега, когато риболовът е най-активен. Освен бракониери обаче, много концесионери на язовири също влачат мрежи, хранят рибата и правят всичко възможно хората с въдици, които си плащат, да не хванат нищо…

 

Не спирайте да ни пращате сигнали на платформата Вие ги хващате, ние ги пускаме. Вашата активност е важна! Ние няма да оставим нещата така!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции