<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=56405" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бойко Борисо...

Валери Симеонов обвини в корупция… Антон Хекимян и Венелин Петков (видео)

11 Февруари 2020
0 35504

Днес от ефира на националната телевизия коалиционният партньор на властта Валери Симеонов изрече тежки обвинения за корупция сред телевизионните водещи, като посочи конкретно имената на Антон Хекимян и Венелин Петков.

 

Уви, това не е първият абсурден случай, в който политикът се заяжда ангро с медии и техни представители. Подобен случай от близкото минало можете да си припомните тук:

 

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ПОИСКА ОТ НОВА, BTV, БНТ И БНР ДА МУ СЕ ИЗВИНЯТ В СРОК ОТ 24 ЧАСА

 

На въпроса на водещата дали г-н Симеонов има някакви доказателства за твърдението си, той отрече.

 

Дали е допустимо български политик, при това зам.председател на Народното събрание, да си позволява подобни обвинения – преценете сами от видеото!

 

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ – ПРЪВ С ЖЪЛТОТО ПЛИКЧЕ (ВИДЕО)

 

От “bTV Media Group” вече отговориха на обвинението в корупция от страна на Валери Симеонов отправено към директора на “Новини, актуални предавания и спорт” Венелин Петков и водещия на сутрешния блок “Тази сутрин” Антон Хекимян. 

 

От официалната позиция на медийната група става ясно, че двамата журналисти вероятно ще заведат дело срещу лидера на Патриотичния фронт и заместник-председател на парламента, както и че ще бъдат подкрепени в правните мерки, които решат да предприемат срещу Симеонов.

 

Очаквайте още подробности по случая на gospodari.com

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции