<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=6785" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Вестник "Монитор"

08 Септември 2014
0 48

Джуди Халваджиян снима с италианските „Господари”

Прибирам се в България и започвам да се занимавам с новата двойка

     Джуди Халваджиян е един от най-успешните наши продуценти.
 Шоуто му „Господари на ефира” е и най-социално ориентираното забавно предаване у нас. То е като бич Божи за немарливи чиновници, далавераджии и мошеници от всякакъв характер.  
   Продуцентска къща "Глобъл Вижън" ООД е създадена през 2002 г. от Магърдич Халваджиян, Асен Чанков и Джуди Халваджиян. Тя е пряк наследник на "Макс Груп" ООД, откъдето идва и дългогодишният опит при създаването на телевизионни предавания, филми, музикални и рекламни видеоклипове. Същинската си дейност започва в началото на 2003 г. с подготовката на телевизионните предавания "Господари на ефира" и играта "Руска рулетка".
  В момента "Глобал Вижън" реализира рейтинговите предавания "Господари на ефира" и „Пълна лудница”, които се излъчват в националния ефир по bTV. Признанието за компанията и нейните съдружници идва от зрителския интерес към настоящите предавания. В продуцентска къща "Глобал Вижън" работят над 100 души. Това е екип от отлично подготвени специалисти в телевизионния, филмовия и рекламния бизнес.
  Основни цели за "Глобал Вижън" са поддържането на доброто реноме на фирмата и високото ниво на професионализъм.

Светослав Пинтев
„Бодра смяна” смени русокосата чаровница Мария Игнатова и половинката й Димитър Рачков в „Господари на ефира” с настъпването на новата година. От  понеделник водещи на шоуто  са ветеранът “Господар” Малин Кръстев и новобранецът Герасим Георгиев–Геро. Последният е познат от образа си на Карфиол Петров в „Пълна лудница” – Пренареждане и именно заради добрите му изяви там продуцентът Джуди Халваджиян му гласува доверие до води за първи път „Господари на ефира”.
 Някои медии се пошегуваха, че „Плод и зеленчук” поема шоуто.
 С новия дует ще се забавляваме всяка вечер от 23,30 ч по bTV. Потърсихме по телефона продуцента Джуди Халваджиян за повече подробности, като не предполагахме, че ще го намерим чак на Апенините, където е живял дълги години.

 – Джуди, за много години. От „Монитор” ти желаем здраве и късмет през новата година, а тв резултатите на „Господари на ефира” да надминат тези на предаването майка –   хитовото италианско супершоу Strisсia lа notizia
– За много години. Благодаря за пожеланията.Здраве, късмет и успехи и на вас. Трудничко ще е малко с „Господари на ефира” да  надминем Strisсia lа notizia, по чиито лиценз го правим, защото те от двадесетина години са първенец по рейтинг в Италия, но важното е, че вървим в тази посока.  Прекарах тези дни с техния екип, който е 120 души, бях гост на празничната им вечеря, преди това снимахме празничните издания на шоуто им. В края на тази седмица ще се прибера в България.
 – А къде точно си в момента?
– Намирате ме в Италия, във Венеция. Всяка година по празниците гостувам на моите приятели, които са продуценти на Strisсia lа notizia. Прекарах повече от седмица с тях и тях и беше много хубаво. След празниците останах още малко  в Италия
.- Ще женим ли Мария Игнатова и Рачков? Чета техни интервюта, където научавам , че тя била за сватба, той нещо се дърпал?
 – Това не знам, нали не съм в България, а и те са почивка в момента, не знам какво правят. Знаете, че сега „Господари на ефира” вече е с нов екип водещи – Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро. Те се познават от много години, принципно са работили заедно, но не са водили двамата.
– Не е ли малко опасно да пуснеш в дълбоките води на шоуто пълен новобранец като  Герасим Георгиев-Геро?
– Не, вярвам, че той може да се справи.. Аз го следя отдавна.  Щом се прибера, започвам да се занимавам с новата двойка и да помагам. Малин е много опитен, ще се справи с лекота, а на Геро му трябва малко време и тренировки, за да свикне с новата роля.
– С какво точно ще помагаш?
– Разбира се, със съвети. Кое е хубаво да се прави, кое не. В предаванията  Гаро  ще влиза с интересен код . Както Мария влизаше, за  да  обясни на Митко Рачков какво пак си е купила, така и той ще си има свой номер. Постоянно въвеждаме нови неща и рубрики. Видели сте вече новата музикална рубрика, където всяко едно политическо събитие се представя с точната музика и точния текст, които са за него. С нея ще продължим и през годината.
– Малин и Гаро ще бъдат водещи до март, нали?
–   Да, докъм 20 март, но това не е твърдо фиксирано, защото датата зависи от театралните ангажименти на Зуека.  Той и Рачков ще поемат щафетата от тях.

НАЧАЛОТО

На 31 март в 8,30 вечерта преди почти осем години е първото предаване на "Господари на ефира” по телевизия 7 дни. „Промениха се цялата схема, целият формат. Тогава тръгвахме и се учехме. Сменихме три телевизии и три правителства… Постепенно увеличаваме социалната част – явно това е нужното развитие на едно такова шоу. Няма как само с едни смешки да останеш дълги години в ефира. Това е гениалното на шоуто – успява да смеси добре забавното с полезното. Страшно много хора вече след седем години, ни се доверяват, обаждат ни се, защото знаят, че можем да им помогнем”, казва  Джуди.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции