<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=6764" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Вестник "24 часа"

08 Септември 2014
0 1139

Моли се облича в тон с Рачков и Игнатова

Моли се разбира добре с екипа, като най обича да е близо до двамата си ководещи.
Само месец и половина бяха достатъчни на една тв водеща да стане новата звезда в медийния небосклон. Тя е малка, красива и много артистична. Избрана е измежду 200 кандидати за слава и вместо 1 си има 2 чифта крака. За тези, които все още не са се сетили – казва се Моли и е третият водещ, редом до Димитър Рачков и Мария Игнатова в “Господари на ефира”.
С крехката си възраст – 50 дни, и миловидното си изражение Моли се преборила в конкуренцията с догове, лабрадори, померани, та дори и питбули. Тя е третото кутре в историята на “Господарите” и първата четиринога дама. Може би това е причината да е толкова спокойна – екипът все пак никога не би й дал упойващи вещества, за да стои кротко на масата. Идеята за участие на пале в шоуто е заимствана от оригиналния италиански формат Striscia La Notizia.
Всяка делнична вечер тя застава в своята кошница и дори понякога загърбва блясъка на тв ефира, като подремва сладко, обърната с гръб към камерите.
Дори шеговитите заплахи на Рачков: “Ако не слушкаш, ще те запозная с добермана на Румен Овчаров”, не могат да я трогнат.
Месец и половина след началото на кариерата й като водеща Моли вече е видимо пораснала и е придобила известно самочувствие. “Все повече й се иска да се разхожда насам-натам, но въпреки това не е направила нито една грандиозна беля, което е цяло чудо за малко кученце. Ако не броим това, че намира кошницата си и буквите на табелите на водещите за извънредно вкусни”, разказват от екипа.
Моли не е собственост на “Господари на ефира”. Тя си има семейство, което я води всеки ден за снимките, а после се прибира вкъщи. Стопаните й стоят през цялото време в студиото, така че малката палавница е винаги под наблюдение дори когато тайно вземе сценария на Рачков и се опита да го изяде.
Не че я оставят гладна – в менюто й винаги има от специалните гранули за кученца, но просто една от чертите на породата бигъл е това, че винаги е гладна.
Както двуногите си колеги, и Моли има свой стилист. Тоалетите й са от модната линия “Фешън дог” и са в тон с дрехите на Рачков и Игнатова. “Лошото е, че в момента тя е в период на буен растеж и доста бързо й умаляват”, шегуват се от “Господарите”.
Малката сладурана е наследничка на двамата мъжкари – кокершпаньола Рапончи и каракачанката Рапан. Имената и на тримата всъщност са артистични псевдоними, измислени от сценаристите. Моли идва от заигравката на Рачков с Игнатова с пазаруването й в моловете, а Рапончи – от маломерния ръст на кокера.
“Моли е ангелче на фона на Рапончи, който вършеше страшни бели – гризеше декорите и дори се изпишкваше на масата”, разказват от шоуто. Предшествениците й все още продължават да са под светлините на прожекторите – Рапан играе в киното, а Рапончи доскоро се появяваше в “Господари на ефира”.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции

  • Подобни