<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=6800" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Вестник "24 часа"

08 Септември 2014
0 3609

bTV сви “Господари на ефира”

”Господари на ефира” – едно от най-знаковите предавания на Нова тв, минава по bTV от 14 септември. Заедно с него се мести и “Пълна лудница”, която е със същите герои и на същия продуцент – “Глобал вижън” на Джуди Халваджиян.
Размяната на продуценти между двете телевизии започна преди 2 седмици, когато Иван и Андрей (“Сблъсък”, “Мюзик айдъл”) се преместиха в Нова тв. Двамата бяха сред най-популярните лица на bTV.
“Господарите” ще се излъчват от 23,30 ч след “Шоуто на Слави”, но така ще е до януари. Тогава предаването тръгва на живо и ще е в по-ранен час. В студиото му ще влиза и публика, каза Халваджиян.
Първите водещи по bTV ще са Димитър Рачков и Мария Игнатова, но адреналинките ще са нови. През март на екрана ще грейне и Васил Василев-Зуека.
Гала също е била искана от телевизията на Мърдок, но засега остава в “На кафе”. “Тя има договор с нас, но сме я преотстъпили на "Нова”, поясни Магърдич Халваджиян.
 
Пускат “Господари на ефира”след Слави
Едно от знаковите предавания на Нова тв – “Господари на ефира”, мина в противниковия лагер и от 14 септември ще се излъчва по bTV. Там ще е и “Пълна лудница” на същия продуцент “Глобал вижън” и Джуди Халваджиян.
“Олга Лозанова (програмният шеф на Нова тв – б.р.)направи всичко възможно да останем в Нова тв. За нея съжаляваме най-много. Това, че се преместихме, се дължи на шведите (собствениците от MTG – б.р.) , които не разбраха ценността на сделката с bTV”, каза Магърдич Халваджиян – брат на Джуди и продуцент на “Море от любов” в bTV.
“Господарите” ще бъдат веднага след Слави от 23,30 ч. Те започват сезона с нов декор и нови адреналинки.
Късното токшоу на Иван и Андрей, което те щяха да правят по bTV, сега ще е по Нова тв и вероятно във времето, когато е “Шоуто на Слави”. (24часа)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции