<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=6586" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

ВОДЕЩИЯТ НА ИТАЛИАНСКИТЕ “ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА” НА ГОСТИ НА БЪЛГАРСКИТЕ СИ КОЛЕГИ В ПЕТЪК

08 Септември 2014
0 1280

 

Водещият на “Стриша ла нотиция” – италианското “Господари на ефира” Ецио Греджо ще гостува в петък вечер на българските си колеги, по покана на продуцента Джуди Халваджиян. Предаването по изключение ще започне в 22:30 часа, а от сеньор Греджо ще научим тайната на дълголетието на италианските „Господари”. Той е едно от лицата на шоуто на Антонио Ричи, още от  първия  му брой  на 7 Ноември в далечната 1988г.

Греджо е един от най-популярните италиански актьори, а също така е писател и журналист, с над 30г. кариера в телевизията и киното. Работил е съвместно с Мел Брукс и Лесли Нилсън. От 2001г. насам Греджо е президент и организатор на Филмовия фестивал Монте Карло де ла Комеди , международен филмов фестивал, посветен изцяло на комедията. Носител е на пет филмови награди както и на отличията“Tellegatto” – италианските Оскари за телевизия.

Ецио Греджо е в България не само, за да гостува на Зуека и Рачков, а и по повод заснемането на първият италиански 3D филм. 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции