<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=46499" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Скиор увисна ...

В линейка дъни яко чалга на макс, докато вози пациент (видео)

10 Януари 2020
0 109770

Силна чалга дъни в линейка, която вози отзад възрастен пациент. Скандалното видео ни беше изпратено от наш зрител, без допълнителна информация къде и кога е заснето видеото. Въпреки това то е достатъчно красноречиво само по себе си.

 

 

Видеото е заснето от мъж вътре в линейката. На кадрите се вижда, че колата със спешен номер 150 на стъклата се движи по улиците на неизвестно населено място, без включена сигнализация, докато вътре дъни мазна чалга. Мъжът в линейката обръща камерата и сам започва да снима лежащия отзад възрастен пациент. Видеото завършва с шокиращата реплика: "Кой ще кара влака?".

 

 

""

 

 

Не е ясно в кое населено място се намира линейката и кой е екипът на Спешна помощ. На кадрите обаче ясно се вижда лицето на мъжа и безпомощното тяло на пациента. Как се отразява силната музика на възрастния човек също не е ясно, но едва ли случката се вписва в предписанията за превозване на пациенти. 

 

 

""

 

 

Подобно индивидуално "изпълнение" на иначе отговорните служебни задължения на лекарите в Спешна помощ, които често спасяват животи, е меко казано недопустимо. Припомняме на този конкретен екип, че е хубаво по време на смяна да оказва медицинска помощ на заболели или пострадали хора, а забавлението и купонът да оставят за след това.

 

 

Надяваме се компетентните органи да реагират, а героят от видеото да понесе отговорност за грубото нарушаване на професионалните медицински и общочовешки морални ценности. 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Dimitar Marinchev

    27 Февруари 2020

    и за напред да знаеш,че тая чалгиа май ще те докара до задната част на линейката,така че за напред хубаво си помисли ква музика ше слушаш,разбрах ме ли се?

Покажи всички Скрий

Реакции