<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=68572" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Охранители б...

Охранител на Ахмед Доган изхвърли българския трибагреник (видео и снимки)

08 Юли 2020
0 12674

Любопитен детайл от публикуваното вчера от бившия правосъден министър Христо Иванов видео във Фейсбук, показва как охраната на Ахмед Доган изхвърля българския трибагреник.

Кадрите са от каменистия бряг в парк „Росенец“, където се намира резиденцията на почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

Охранители бутат и блъскат в морето бившият правосъден министър Христо Иванов (видео)

Припомняме, че вчера Иванов и още двама активисти на партията стигнаха вчера до нос Чукалята с гумена лодка, за да забият българския флаг на брега. Гардове обаче избутаха Иванов обратно във водата, обяснявайки, че тримата се намират в частна собственост.

Христо Иванов акостира в имението на Доган в "Росенец" (ВИДЕО ...

“Най-скандалното е как един от мъжете хвърли българския флаг. Това е унизително. Имаме информация, че тези момчета са от НСО”, коментира Иванов пред bTV. “Те дългогодишно са в антуража на Доган. Известно е, че са били в НСО. Известно е, че НСО охранява Доган и Пеевски, хотел “Берлин” и Боянските сараи в София. Това означава, че охраняват и там” коментира Иванов. Добави, че НСО във вчерашното си съобщение не е отрекла категорично, че това са нейни служители, а би го направила, ако не са. А не могат да признаят, че са, защото “не могат да ги уволнят – това са “гавазите на Доган” – има хора, за които законът не важи”.

Охранител на Ахмед Доган изхвърли българския трибагреник (видео и снимки)

“Моят проблем не е, че някой ме е изблъскал във водата, а че някои хора се чувстват абсолютно безнаказани”, коментира още той.

Пристанището пред „Сараите” расте без разрешителни (РЕПОРТАЖ)

И добави: “Ясно е, че този имот се ползва от почетния председател на ДПС. Никой не може да обясни защо там има бариера. Този терен е държавна собственост, имаме го установено. Попитахме областния управител, от което става ясно, че това е българският бряг, държавна собственост. След като не можем да стигнем по общински път по него, трябваше с лодка. Не сме отишли да правим конфликт. Аз предполагам, че законът в държавата важи за всички. Но това е държавна собственост”.

Христо Иванов "дебаркира" край сарая на Доган, анонимни гардове го ...

Той съобщи също, че в събота ще има “масово ходене на плаж” пред вилата, която се приписва на Ахмед Доган и откъдето беше изблъскан от цивилни въоръжени гардове, които не се представиха.

Охранител на Ахмед Доган изхвърли българския трибагреник (видео и снимки)

“Тази ситуация там възниква с “Лукойл и с нефтобазата и където има съмнения, че българската държава се е отказала от суверенитета си. Ние се съдим с НАП да ни даде информация какво е установил там. Имаме информация, че “Лукойл” прехвърля терени на фирми, свързани с Ахмед Доган и така се заграбват общински земи”, обясни Иванов и добави, че в събота ще отиде на бариерата и ще поиска да му бъде върнато знамето.

Източник: Фейсбук – Христо Иванов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции