<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=43104" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

”Господари на ефира” гонят дядо Николай със ”Златен скункс”

08 Септември 2014
0 3299

awe

awe333

Господари на ефира трети ден гонят пловдивския митрополит Николай, за да му връчат престижния "Златен скункс".   Статуетката на миризливата животинка е за изцепките на Владиката,   че Охридската трагедия, отнела живота на 15 българи, е заради концерта на Мадона в София в деня на отсичането на главата на Йоан Кръстител. "Густо ми е, Велков" твърдо бе решен да използва откриването на учебната година в Духовната семинария, за да даде на митрополита скункса. Репортерът на "Господарите" се появи преди церемонията в двора на Семинарията с камера, микрофон и торбичка със статуетката. Тя имаще заблуждаващия надпис "ЛАПТОП". Духовниците обаче не се подведоха и поискаха преди да отразят събитието, журналистите да оставят багажа си в стаичка на Семинарията. След твърдия отпор на пишещата гилдия, свещениците го удариха на молба и започнаха да увещават Велков "да не прави простотии".  

"Вече трети ден дебна Дядо Николай, сега ще му връча подаръка",   отговори репортерът. За церемонията по откриване на учебната година пловдивският митрополит пристигна с подарения му от олигарха Георги Гергов джип BMV и патрулка. Явно предупреден от подчинените си, той подмина с мръсна газ струпаните журналисти и се вмъкна в учебната сграда. Верните духовни отци от своя старана направиха професионален полицейски кордон и не позволиха на „Густо ми е, Велков" да проникне в близост до владиката. Целият цирк се разигра пред очите на министъра без портфейл проф. Божидар Димитров, който запази ледено спокойствие. Така и този път усилията на Господарите удариха на камък, но репортерът им в Пловдив твърдо е решен да доведе мисията си до успешен край.

 

test

 

novina

 

last

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Alex Bogdanov

    24 Януари 2020

    ”Господари на ефира” гонят дядо Николай със ”Златен скункс”

Реакции