<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=6556" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

„ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА” ОБЯВЯВАТ КАСТИНГ ЗА КУЧЕ

08 Септември 2014
0 2725
ХИТОВОТО ШОУ СТАРТИРА НА 20-ТИ СЕПТЕМВРИ  В ОБНОВЕН СЪСТАВ
 
Новото четириного попълнение ще се присъедини към утвърдения вече дует Рачков – Игнатова още в първия брой на шоуто през новия сезон. Кученцето, което за броени дни ще придобие национална популярност ще наследи овакантеното място на кокера Рапончи  и каракачанката Рапан.
Изискванията към кандидатите за слава са:
Да притежават чар, артистични наклонности – да не се смущават от камери и светлини, да са в добра спортна форма и по възможност да са с по-скромен ръст и размер. Продуцентът Джуди Халваджиян има предпочитания към представителите на четири породи кучета, а пък за Мария Игнатова е важно този път третия водещ да е… женски пол. Така ще бъде прекъсната хегемонията на мъжките кучета в „Господари на ефира”.
Макар кастинга да не бе стартирал, вече има един кандидат за атрактивното място – чаровния померан на екс Адреналинката Жана, която вярва в таланта на своя Марк. Още повече той вече е присъствал на снимачната площадка и се е държал отлично. 
Кастинга вече стартира официално и собствениците на четириногите кандидат звезди могат да пращат снимки и кратко описание на качествата им на e-mail: casting@gospodari.com. Победителят ще стане известен на широката публика буквално в деня, когато Господарите ще се завърнат в ефира на bTV на 20 септември. 
Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции