<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=19913" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Жена демонст...

Дарт Вейдър пее песен на Адел (ВИДЕО)

05 Декември 2015
0 11854

С наближаването на премиерата на новия филм от поредицата "Междузвездни войни" в интернет пространството се пускат все повече, все по-различни и все по-интересни видеа по темата. Вече даже имаме и кавър на песента "Hello" на Адел, изпълнен от Дарт Вейдър. 

 

ЕТО КАКВО ПРАВИ ДАРТ ВЕЙДЪР В СВОЕТО ЕЖЕДНЕВИЕ

 

Премиерата на "Междузвездни войни: Силата се пробужда" е на 18 декември в България. Действието в лентата се развива 30 години след събитията от "Завръщането на Джедаите". В новия филм от поредицата ще видим познатите култови образи на Хан Соло, принцеса Леа, Люк Скайуокър, Чубака. Филмът ще е 3D. Режисьор е Дж. Дж. Ейбрамс. 

 

ГЕРОИТЕ ОТ "МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ" КАТО ГРЪЦКИ СТАТУИ

 

Междувременно американският режисьор Джордж Лукас, който е създател на "Междузвездни войни", но не е участвал в подготовката на седмия епизод на киносагата, обяви, че ще присъства на премиерата на новия филм "Междузвездни войни: Силата се пробужда" в Лондон или в Лос Анджелис, съобщи "Холивуд рипортър". 

 

АДЕЛ СЕ ЯВИ НА КАСТИНГ ЗА ДВОЙНИЧКИ НА АДЕЛ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции