<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=56308" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Играч на Евер...

Еминем изненада всички в Холивуд с изпълнението си на “Оскарите” (видео)

10 Февруари 2020
0 13786

Рапърът Еминем изненада всички на церемонията по връчването на наградите „Оскар“ като реши да изпълни песента “Lose Yourself” от автобиографичния му филм “8 miles“. През 2003 година той бе номиниран за Оскар за песента и спечели наградата, но така и не отиде да си получи статуетката, пише Vanityfair.

 

 

ЕМИНЕМ Е РАЗПИТВАН ОТ ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ ЗАРАДИ “ЗАПЛАШИТЕЛНИ” ТЕКСТОВЕ КЪМ ТРЪМП

 

 

Еминем изненада всички в Холивуд с изпълнението си на &#8220;Оскарите&#8221; (видео)

 

 

Той бил убеден, че няма да се прибере със статуетката, затова решил да си остане вкъщи и да гледа анимации с дъщеря си Хейли. Така сцената тогава остана празна, без изпълнение от победителя. 17 години по-късно той в крайна сметка излезе на сцената и изпълни едно от най-успешните парчета, станали част от филма.

 

 

 

Еминем изненада всички в Холивуд с изпълнението си на &#8220;Оскарите&#8221; (видео)

 

 

На екрана зад него се прожектираха кадри от лентата, която му спечели статуетката в миналото. Камерите на церемонията уловиха доста учудени лица на гостите, които не очакваха точно тази песен. „Съжалявам, че ми отне толкова време, за да дойда тук“, сподели самият рапър.

 

 

Еминем изненада всички в Холивуд с изпълнението си на &#8220;Оскарите&#8221; (видео)

 

 

Тази година Еминем представи 11-тия си студиен албум “Music To Be Murdered By”, който се класира на първо място в класациите на Billboard. Постижението направи Еминем първият изпълнител, който е издал 10 последователни албума, класирали се на челната позиция.

 

 

 

Източник: Vanityfair

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции