<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=22807" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Извънредно! С...

Ето как реагира полицията в Мюнхен при стрелбата (ВИДЕО)

22 Юли 2016
0 18456

Кадри с действията на полицията в Мюнхен след стрелбата бяха разпространени в социалните мрежи. Тук ви показваме три от тях. 

 

 

 

Полицията на Мюнхен потвърди информацията за това, че в града действат няколко стрелци, за момента информациите за пострадалите са противоречиви, но по последна непотвърдена информация става дума за поне 10 загинали и близо 15 ранени.

 

Първоначално мъж открива стрелба в мола "Олимпия". Там се съобщава за около десетима загинали, предава ДПА, цитирана от БЛИЦ. Малко по-късно министърът на вътрешните работи на Бавария Йоахим Херман потвърди, че стрелците в Мюнхен са най-малко трима, предава в. "Билд". "Свидетели разказаха за трима различни души с огнестрелно оръжие", се казва в съобщение на полицията.

 

Според информация на "Скай нюз", стрелба е имало и в метрото. Стрелбата е била в района на площад "Карлс плац", но за жертви не се споменава. Очевидци съобщават за стрелба на Карслплатц, един от най-големите площади в Мюнхен. Стрелба се води в момента и в заведение за бързо хранене в Мюнхен, минути след като се случи зверският инцидент в търговски център в града, предава РТР.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции