<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=6691" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

"ЗЛАТЕН СКУНКС" НА СДС

08 Септември 2014
0 229

ЗЛАТЕН СКУНКС НА СДС ВРЪЧИХА „ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА“

В утрешния брой (четвъртък, 29.11 ) на популярното шоу ще видим как репортерът Боби Ваклинов връчва „Златен скункс“ на Емил Кабаиванов – лидер на СДС. Причините за „отличието“ са повече от ясни – ежедневните проблеми и скандали, които разтърсват Съюза в последните дни. Последната вътрешна драма е изключването на тримата депутати от все по-оредяващата Парламентарна група на СДС. И това, след като единственият им Евродепутат Надежда Нейнски напусна партията по своя воля. Ваклинов връчи статуетката на Кабаиванов в централата на СДС на „Раковски“ 134, а пък политикът обяви пред камерите, че вярва, че от тук насетне, ръководената от него партия я очаква възход и сигурно присъствие в следващия Парламент.  

Припомняме, че това е третия поред „Златен скункс“ за СДС и неговите лидери и четвърти за „синята идея“ като цяло . Преди време Мартин Димитров и Пламен Юруков също бяха навестени от репортерите на „Господари на ефира“ със симпатичните статуетки. Поводът тогава беше, че за първи път от началото на прехода, Синята партия не взе участие в изборите. 

Иван Костов – най-емблематичният лидер в историята на СДС и настоящ на ДСБ също притежава „скункс“ заради изборен провал.

Вижте предишните скунксове на СДС тук: 

 

http://www.gospodari.com/skunks/zlaten-skunks-za-plamen-yurukov

 

http://www.gospodari.com/skunks/zlaten-skunks-za-martin-dimitrov

 

http://www.gospodari.com/skunks/zlaten-skunks-za-ivan-kostov

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции