<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=29954" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бясно пазене ...

ИЗДИРВАЙКИ ВТОРИЯ УЧАСТНИК В ИМОТНАТА ИЗМАМА, ПОПАДАМЕ И НА ОТКРАДНАТ АПАРТАМЕНТ

04 Май 2018
0 15061

Скъпи приятели, връщаме се към сериозната тема за имотните измами. Последният път състезател по джудо, участващ в схемата с фалшиво завещание, бягаше от нашата репортерка Ева Веселинова.

 

ШЕМЕТНА ГОНКА С УЧАСТНИК ОТ СХЕМАТА ЗА КРАЖБА НА ИМОТИ ЧРЕЗ ФАЛШИВИ ЗАВЕЩАНИЯ

 

Днес Ева тръгва по следите на участник в схемата номер 2- Цветелин Спасов. Той е купувачът на откраднатия имот от първата покупко-продажба. Това става възможно след като мнимият наследник Атанас Граматиков узаконява фалшиво саморъчно завещание и се сдобива с апетитен имот от над 500 кв. метра. Освен всичко останало Спасов успява да изтегли голям заем като ипотекира новия си имот. Междувременно той сменя личната си карта и съответно постоянния адрес.

 

КАК ИМОТНАТА МАФИЯ КРАДЕ ИМОТИ С ФАЛШИВИ ЗАВЕЩАНИЯ

 

Ева Веселинова посети посочения от Спасов адрес за местоживеене от първата лична карта. Там в момента живеят други хора. Изненадата беше голяма, когато разбрахме, че Спасов е продал апартамента по времето, когато се осъществява първата покупко-продажба на откраднатия имот от нашето разследване.

 

Съседка на Цветелин разказа доста интересни неща. Случаят става още по-заплетен, а ние ще продължим да го разплитаме.

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции