<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=33494" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ИзСпортен св...

ИзСпортен свят: Дузпи няма. Мъже също.

06 Декември 2018
0 7408

Днешният ИзСпортен свят е посветен на столичното дерби между Славия и ЦСКА. Както във всеки важен мач от родното първенство, за всичко бе обвинен съдията. А противникът – разкритикуван за липса на мъжество.

 

Мачът се превърна в чиста война заради отсъжданията на съдията Волен Чинков. Той някак пропусна да види две явни дузпи за ЦСКА. За тези си решения, естествено, бе сериозно разкритикуван от Кирил Десподов. Той се впусна и в конспиративни теории и заради пропуснато от съдията нарушение. Десподов обясни, че преди противников играч да го удари, е чул да му казват: "Счупи му крака!".

 

Критиките му обаче срещнаха сериозен отпор от боса на "белите" Венци Стефанов, който набързо разкри причината за оплакванията на играча на ЦСКА. "Той футбол ли е играл, или е подслушвал на пейката на "Славия" кой какво говори? Рева като: "Моля, другарко, вижте, тоя ме удари. Женчо! Никакъв мъж не е!", отговори Стефанов.

 

Но да бъдем оптимисти! В родното първенство все пак се случват и красиви неща. Като гола на Тодор Неделев. И коментарът на Петър Василев-Петела за попадението.

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции