<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=6575" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

И АНТОН СИРАКОВ СЪС “ЗЛАТЕН СКУНКС”

08 Септември 2014
0 779

вторник, 01 Март 2011 г.

 

            Миналата седмица в „Господари на ефира” видяхме как Цветан Начев стана поредният носител на „Златен скункс”. Повод за това беше скандала, който се разрази около химна на партия „Нова сила”. Автор на текста е г-н Начев, но проблема дойде от там, че той е скрил от композитора на песента Асен Масларски и изпълнителката Милица Божинова, че е дал съгласие песента да се използва за химн на партията на Антон Сираков.

            От „Господарите” дадоха възможност на Начев и Сираков да обяснят позицията си, но те и така не го направиха. Именно за това „Златния скункс” се озова в ръцете на Начев.       

            След като лидерът на партия „Нова сила” Антон Сираков изпрати декларация до предаването, в която признава, че е допуснал грешка като не е уведомил предварително композитора и изпълнителя на песента, за това, че тя ще става партиен химн,      тази вечер в „Господари на ефира” ще видим и какво каза пред камерата на репортера.

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции