<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=62405" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Рекорден бро...

Каракачанов за глобата в парка: Ще я платя, когато започна да взимам заплата (видео)

23 Април 2020
0 5508

“Когато започна да получавам заплата – ще си платя глобата.” Това обяви пред бТВ вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов относно наложената му санкция в размер на 300 лв. за седене в парка пред Народния театър.

Той посочи, че за него важат същите правила като за гражданите.

Припомняме, че всички депутати и министри се отказаха от заплатите си в полза на Фонда за борба с коронавируса.

Борисов за снимката на Каракачанов в парка: Да го глобят, той и заплата не взима

„При положение, че близо три години си получавал министерска заплата – имаш някой лев заделен и нормални спестявания. Правиш си сметка малко повече. Хората, останали без работа как живеят – по същия начин“, коментира вицепремиерът.

Каракачанов за глобата в парка: Ще я платя, когато започна да взимам заплата (видео)

Относно следенето на мобилните телефони на граждани под карантина, Каракачанов посочи, че с темата се спекулира и няма място за притеснение. Той заяви, че е несериозно да се коментира подобно нещо, при положение, че няма нито един сигнал на гражданин, че е злоупотребено.

МВР ще състави акт на Красимир Каракачанов за седенето в парка

Министърът на отбраната категорично отрече в момента да се продават военни имоти. Той допълни, че военното министерство няма да се откаже от проектите за модернизиране на армията въпреки икономическите последици от COVID-19.

Източник: бТВ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции