<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=21163" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

КАТ глобява с 30 лв. Стоян Тодоров заради гафа, донесъл и Златен скункс на МВнР

18 Март 2016
0 2037

Глобата, която КАТ наложи на Стоян Тодоров заради минаването през зелените трамвайни релси е 30 лева. С толкова ще бъде наказан и шофьорът на пернишки автомобил, заснет преди дни. Това съобщи комисар Тенчо Тенев от КАТ по Нова телевизия. 

 

Заради изцепката нашият репортер Боби Ваклинов връчи Златен скункс на МВнР.

 

КОЛА НА ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО ПОТЪНА ЗА "ЗЕЛЕНИТЕ РЕЛСИ"

 

Няма значение, че е държавен служител, всички трябва да спазваме правилата, коментира говорителят на МВнР Бетина Жотева по повод снимката на служебен автомобил на министерството, заснет да минава през зелените трамвайни линии.

"Получихме сигнали на нашата поща в пресцентъра със снимка на колата, която е с номерата на нашите оперативни автомобили, върху зелените площи. Това е служебен автомобил, който се ползва за делегации и я карат различни шофьори. Ние не знаехме кой е бил в нея, но за по-малко от ден беше ясно, че това е главният секретар Стоян Тодоров", обясни Жотева. Тя допълни, че със заповед на министър Митов той е бил освободен още вчера.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции