<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=75767" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж, спечелил...

Конър Макгрегър похарчи близо $5 млн. за супер луксозна яхта “Ламборгини” (снимки)

16 Октомври 2020
0 5456

ММА боецът Конър Макгрегър е сред малцината щастливци в света, които разполагат с една от луксозните яхти “Ламборгини”, пише LadBible.

Мнозина богаташи по цял свят точат лиги по бутиковите яхти на култовата марка, но де факто само 63-ма от тях имат шанса да се сдобият с плавателния съд.

Конър Макгрегър похарчи близо $5 млн. за супер луксозна яхта &#8220;Ламборгини&#8221; (снимки)

Луксозният модел “Номер 12” е изработен от карбонови влакна и се задвижва от два V12 двигателя с мощност 2000 конски сили.

Конър Макгрегър е бесен на коронавируса, след като леля му почина (снимки)

Ирландският ММА боец написа благодарствен пост в Instagram, който гласи:

“Чест е за мен да се сдобия с “Номер 12” сред само 63 притежатели. 1963 е годината, в която “Ламборгини” стартира производството си и ето, че вече имат 12 издания. Схващаш ли, 12? Благодаря ти, Джузепе Константино, както и на целия екип за великолепната работа! Нямам търпение да изпробвам резултата през следващия яхтен сезон.”

Боецът е именувал своето бижу “Макгрегър издание” и го е поръчал в класическия зелен цвят, който официално се нарича Verde Mantis.

Конър Макгрегър похарчи близо $5 млн. за супер луксозна яхта &#8220;Ламборгини&#8221; (снимки)

От компанията анонсираха плановете за яхтата по-рано тази година и разбираемо хората бяха смаяни.

Двама пътешественици с яхта досега не бяха разбрали за пандемията от коронавирус (снимки)

Плавателният съд е наречен “Tecnomar 63” и изглежда невероятно впечатляващо. Номерът 63 е във връзка с основаването на “Ламборгини” през 1963 г. и в резултат на това производителите искат само 63 от тези яхти да напусната фабриката.

Източник: LadBible

Видео: YouTube/Lamborghini

Снимки: Lamborghini

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции