<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=41575" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъже се изкъп...

Лейди Гага падна от сцената, след като скочи в обятията на фен (видео)

18 Октомври 2019
0 16749

Лейди Гага падна от сцената по време на последния си концерт в Лас Вегас. Звездата покани фен от публиката, на име Джак, да се качи при нея, след това скочи в прегръдките му. Мъжът обаче загуби равновесие и двамата паднаха от сцената, съобщава ВВС.

 

 

""

 

 

Въпреки първоначалния шок сред феновете и охранителите на концерта, певицата се завърна обратно на сцената и каза: "Ние с Джак се обичаме толкова много, че паднахме от проклетата сцена."

 

 

""

 

 

„Паднахме, докато бяхаме предърнати. Ние сме като Джак и Роуз от Титаник. Предполагам, че след това трябва да пием чай", каза още Лайди Гага. Феновете бяха загрижени за нейното състояние, тъй като тя има ревматичен артирит и подобно падане може да увреди ставите ѝ. През 2013 г. тя беше принудена да отмени турнето си, след като счупи бедрена кост.

 

„Всичко е наред. Единствено ни трябват няколко стълби за проклетата сцена, за да мога да се върна“, успокои Лейди Гага веднага след падането.

 

 

""

 

 

Наложи се световната звезда да утешава и Джак, който избухнал в сълзи след инцидента. "Не се притеснявай, всичко е наред. Вината не е твоя", каза певицата и добави: "Би ли ми обещал нещо? Да си простиш за това, което се случи“. Тя се обърна към феновете с молба да бъдат мили към Джак, опитвайки се да развесели притеснения и разплакан младеж.

 

 

""

 

 

По-късно в шоуто Гага доказа, че няма болки от падането и изпълни сложна атлетична поддръжка, докато изпълняваше песента „Bad Romance“.

 

 

Източник: ВВС

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции