<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=41486" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Сладко бебе с...

Майка роди бебе "мини сумист", тежащо близо 6 килограма (видео и снимки)

15 Октомври 2019
0 10300

Ема и Даниел Милар от Нов Южен Уелс били подготвени за възможността бебето им да се роди по-голямо, но едва ли са очаквали да гушнат бебе-мини сумист. Бебенцето, кръстено Реми, се родило в болницата на 7 октомври в 38 гестационна седмица. Нейната майка, 27-годишната Ема, заяви, че размерът на детето определно ги изненадал, пише UNILAD.

 

 

ВИЖТЕ НАЙ-ЛАКОМОТО БЕБЕ НА СВЕТА (ВИДЕО)

 

 

""

 

 

Щастливото семейство очаквало новото попълнение да е малко по-тежко, тъй като двегодишната им дъщеря Уилоу също се родила големичка.

 

 

НАЙ-ЗАБАВНОТО БЕБЕ НА СВЕТА

 

 

"Тя е като мини борец по сумо. Очаквах да имам по-голямо бебе, тъй като имах гестационен диабет, но не смятах, че ще е толкова голямо. На 35-а седмица ултразвукът показа, че е около 4 кг и не очаквахме да расте повече.", разказва Ема. "Дъщеря ни Уилоу също се роди голямо момиче, но сега тя е слаба", коментира от своя страна бащата.  

 

 

""

 

 

Майката родила с Цезарово сечение, а акушерките в болницата не си спомнят някога да се е раждало толкова голямо бебе – цели 5,88 кг. Статистиката показва, че едва 1,2% от австралийските бебета тежат повече от 4,5 кг.

 

 

""

 

 

След няколко дни в болница, майката и бебето се прибрали у дома. Оказало се, че много от дрехите, които купили за новороденото бебе, не му стават.

 

 

Източник: UNILAD

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции