<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=42349" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Златен скунк...

Макларън пускат супер кола за 1,7 милиона без покрив и предно стъкло (видео и снимки)

13 Ноември 2019
0 2706

Макларън представи нова супер кола за 1, 7 милиона долара, която няма да има покрив и предно стъкло. Вместо това има специална система за управление на въздуха. Системата пренасочва въздуха около купето, създавайки така наречения „балон на спокойствие” за хората в колата, предава CNN

 

 

""

 

 

Въздухът излиза с висока скорост точно пред волана на водача, където се предполага, че би трябвало да има предно стъкло. Струята въздух ще играе именно тази роля, пренасочвайки вятъра встрани от кабината на водача.

 

 

""

 

 

Малко устройство за вятър, изграден от карбонови нишки, също ще се издига в предната част на колата за допълнително пренасочване на въздуха, така че външните елементи и атмосферни условия да заобикалят кабината.

 

 

""

 

 

Уникалният модел Elva ще се предлага единствено като кабриолет. Този автомобил няма да има никакви опции за добавянето на покрив. След допълнително заплащане към колата ще може да се добавя само предно стъкло по желание на клиента.

 

 

""

 

 

За да предпази лицето ви от вятъра, системата за активно управление на въздуха на Elva ще се задейства, когато колата се движи с по-бърза скорост от разрешената в градски условия.

 

 

""

 

 

 

Източник: CNN

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции