<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=66130" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бойко Борисо...

Министър Танева: “Да се придържаме, че нямаме такива измами” (видео)

08 Юни 2020
0 9976

Да са извадени, да са извадени, колко пък да са извадени от контекст думите на земеделския министър Десислава Танева: „да се придържаме, че нямаме такива измами“, „ако в това се задълбочат европейските служби се компрометираме обвързано“?

„Бивол“ пуснаха запис на видео-чат от Консултативен съвет по овощарство и зеленчукопроизводство, състоял се вероятно на 27 март 2020 г.

Георги Василев, който е организационен секретар на асоциацията „Български пипер“, казва, че в асоциацията са постъпили 22 сигнала за пристигнали повече европейски пари по схема за подпомагане, отколкото се е очаквало и пита дали може да се изчисли откъде идва разликата. Накратко: хората са притеснени да не би държавата да ги набутва в съмнителна схема.

Всичко, което обяснява министър Танева след това, определено дава още почва на тези притеснения.

В отговор на скандала, екипът на министър Танева твърди, че думите са извадени от контекст. Изгледайте видеото, приятели и сами преценете – колко пък да са извадени от контекст думите ѝ.

Министър Танева: &#8220;Да се придържаме, че нямаме такива измами&#8221; (видео)

А в следващия линк можете да чуете и как се оправда самата министърка в проведен лично от нея брифинг в по-късните следобедни часове:

Десислава Танева се оправда: Записът е изваден от контекста, всичко се докладвало на ЕК (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • shadow

    08 Юли 2020

    Няма измами разбира се гопожа. Има голееееми измам. За това Деската така си приказва да не признава за големите а само за малките измами. Тоест малкия дявол....че ако дойде големия дявол със спрените субсидии тогава я втасахме.

Покажи всички Скрий

Реакции