<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=6639" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

МУЛАТКА ИЛИ АЗИАТКА – АДРЕНАЛИНКИ В „ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА“???

08 Септември 2014
0 655
Приключи първият етап от прослушването в оригиналния „Кастинг за Адреналинки“ 2012. Само за три седмици, над 500 момичета подадоха заявленията си участие, а разнообразието от кандидатки надхвърли очакванията на продуцента Джуди Халваджиян. Освен многото професионални танцьорки от някои от най-популярните дискотеки в България, желанието си да станат истински Адреналинки са заявили и немалко момичета с безспорно интересни и неочаквани професии и образование. Сред кандидатките се открояват шофьорка на такси, машинен механик, специалистки по счетоводство и статистика, информационни технологии, биология и геология, шампионка по самбо, преподавателка по пиано и композитор. Кандидатствала е и зашеметяваща дама, работеща в НАП, както и  такава, определила с чувство за хумор специалността си като „съвършена блондинка“. 
Големият въпрос обаче е дали наесен в НОВА ТВ няма да видим първата мулатка или азиатка – Адреналинка в „Господари на ефира“?
След кратък спор между една от двойките близначки – блондинка и брюнетка, пред залата на “Dance Academy”, където се проведе кастинга стана ясно, че всъщност едната сестра е подала заявление и за двете, без да каже на близначката си. В крайна сметка обаче и двете показаха уменията си пред журито. Имаше кандидатка, която беше травмирала врата си по време на репетиция за представянето си, което обаче не я спря да танцува с яка. Много момичета, които през септември навършват 18 пък дойдоха подкрепени от развълнуваните си майки. 
От анкетните карти, които момичетата са попълнили научаваме и още интересни подробности за тях. Като нещо, от което най-много се страхуват мнозинството са посочили насекоми, змии и кучета, както и клоуни, пернати, тесни пространства, тъмнина и края на света. Открояват се обаче и фобии от мръсно и много руснаци на едно място.  
Сред отговорите на въпроса за най-смущаващ момент в живота се забелязва и признанието за счупен нос на момче… Все още не е ясно как и защо го е сполетяло това.
Забелязва се тенденция в литературните предпочитания на дамите – от Паулу Коелю към Хорхе Букай.
Звездите, с които най-много се сравняват кандидат-адреналинките са очаквано Анджелина Джоли, Риана, Шакира, Дженифър Лопес, Бионсе, Селена Гомес. Сред българските знаменитости са Мария Илиева, Яна Маринова и Албена Денкова. Приятно впечатление прави, че някои от момичетата се сравняват и с Адреналинките. 
В крайна сметка, решението на продуцента Джуди Халваджиян ще стане ясно непосредствено преди старта на новия сезон на „Господари на ефира“ през септември по Нова ТВ.
Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции