<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=8152" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Изспортен св...

Нагла саморазправа 2

14 Март 2013
0 2925

Наскоро ви показахме репортаж за саморазправа с пешеходец на улица "Пиротска" в столицата. Чуйте мнението на КАТ по случая, а след това и гледната точка на шофьора.
След като излъчихме гледната точка на пострадалия пешеходец, получихме писмо от шофьора, замесен в разправата. Ето неговата версия за случилото се:
„Във връзка с предаването ви от 11.03.2013 г. И репортажа за гражданина, който твърди, че е бил по средата на платното и само реагирал с ръце. Това не е така. Той беше на тротоара и след като се изравни с автомобила започна да обижда, ръкомаха, удари по предния капак с ръка и ме напсува. От тези негови действия, дъщеря ми, която е на 7 години се стресна и се разплака. Поради което, като баща, не можах да преглътна действията му и излязох от автомобила да защитя семейството си от агресията му. С голямо уважение към предаването ви и целия екип – Здравко Цветков.”
В случая ние не можем да знаем кой е крив и кой прав, но със сигурност знаем, че агресията и саморазправата не са начините за разрешаването на спорни случаи.

Гледайте първа част на репортажа тук.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции