<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=24399" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Всички напад...

Нападателят от берлинското метро- млад мъж от ромски произход

15 Декември 2016
0 25066

Нападателят на жената от берлинското метро е 26-годишен българин от ромски произход. Става въпрос за Светослав Стойков от Добрич, който живее на семейни начала с жена във варненската ромска махала "Максуда", съобщи Нова телевизия.

 

Екип на медията разговаря с родителите на приятелката му, които твърдят, че двамата все още се намират в Германия, а не са се връщали в България, както предполагат германските разследващи. По думите им Светослав никога досега не е проявявал агресия.

 

26-годишният мъж обаче се оказа с богато криминално минало, като многократно е задържан и съден за кражби, грабежи и хулигански прояви. Предполага се, че за последно е бил в страната преди около месец.

 

ВСИЧКИ НАПАДАТЕЛИ НА ЖЕНАТА В БЕРЛИНСКОТО МЕТРО СА БЪЛГАРИ (ВИДЕО)

 

Нападението над младата жена бе извършено в края на октомври в станцията на метрото в берлинския кв. "Ньойкьолн". Записи от охранителните камери обаче бяха разпространени от местната полиция едва през миналата седмица. На тях се виждаше как млад мъж абсолютно безпричинно рита в гърба жена, бутайки я надолу по стълбите. При падането потърпевшата си чупи ръката.

 

В началото на седмица германската прокуратура обяви, че е установила и разпитала един от заснетите при инцидента мъже, който се оказа българин. Преди ден стана ясно, че нападателят също е от България, като се появиха твърдения в германските медии, че двамата са роднини.

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции