<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=21319" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Геро печели п...

На-Рояци.ком: Законът за гравитацията не е отменен

29 Март 2016
0 6597

Пролетта дойде и е време да окастрим старите клони в градината. Гледаме един възрастен господин на стълба, който реже клон. С едно въже и бдителен помощник задачата изглежда безопасна. Случва се обаче нещо доста неприятно – клонът пада върху стълбата и я събаря, а дядото полита. Лошото е, когато помощникът само привидно е бдителен, а всъщност проспива съдбовния момент. Законът за гравитацията не е отменен! 

 

Саденето на дървета е къде-къде по-безопасно от рязането им. Всичко се извършва на стабилна основа. Гледаме едни чичовци, които садят дърво, изправят го и една лопатка пада върху една глава. Чехов го е казал – ако в първо действие на дървото виси лопатка, тя непременно ще падне на нечия глава до края на представлението.

 

На първо място е едно момче с духалка за листа, което ляга върху въртящ се стол и със струята от духалката се завърта все по-силно. Това е перфектният начин градината да се превърне в лунапарк.

 

Вижте още:

 

НА-РОЯЦИ.КОМ ЗА ОСМИ МАРТ 

 

НА-РОЯЦИ.КОМ: ПРАЗНИКЪТ НА ВЛЮБЕНИТЕ 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции