<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=32615" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Британец пос...

Охранителна камера показва бягството на мъжа с детето (ВИДЕО)

30 Октомври 2018
0 15585

Кадри от охранителната камера в жилищния блок в кв. „Надежда”, където снощи мъж уби майката на детето си, показват как той бяга с момиченцето, предаде NOVA.

 

 

 

26-годишният Викторио Александров първо застрелял майката на детето си, а после избягал с едногодишното момиченце. След това я прострелял, както и себе си край Горни Богров.

 

 

 

Момиченцето починало. Животът на мъжа е вън от опасност, а самият той е под охрана в "Пирогов". Лекарите не успяха да се преборят за живота на детето и то издъхна в болницата.

 

 

От жилището в столичния кв. „Надежда” до мястото, където убива дъщеричката си, мъжът отива с такси. Таксиметровият шофьор е този, който помага на полицията да го намери. Той го е разпознал по снимката, която беше разпространена от МВР.

 

""

Източник: МВР

 

Таксиметровият шофьор, закарал 26-годишния Викторио Александров от кв. „Надежда” до мястото, където уби детето си и направи опит да се самоубие, е бил заставен да го направи с пистолет, опрян в главата. Това разказа самият той пред NOVA. Мъжът уби първо майката на детето, след което избяга с дъщеричката им.

През цялото време му говорил, дал вода на детето, защото плачело. 

 

 

Александров няколко пъти променял крайната точка, до която е трябвало да стигне. Около час той се придвижвал с таксито. През цялото време мъжът обяснявал, че иска да се самоубие. Таксиметровият шофьор се опитвал да го успокои. Детето плачело през цялото време.

Шофьорът разказа още, че Викторио Александров взел и двата му телефона от страх да не се обади в полицията. Мъжът обяснявал, че жена му била убила другото им дете и че затова искал да скочи от мост.

 

 

Шофьорът го оставил в Горни Богров и след известно време от свои колеги научил, че се издирва мъж за убийство. След това подал сигнал в полицията и така помогнал да бъде намерен.

 

Източници: Нова тв, vesti.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции