<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=33700" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Еврокомисар ...

Петцифрени глоби грозят „Моко Солюшън”

13 Декември 2018
0 18022

Вече ви показахме много хора, които от месеци чакат парите за билети за провалени събития, организирани от „Моко Солюшън", да им бъдат върнати. Получихме обещание от управителя на фирмата Димитър Дамянов това да стане в най-кратки срокове.

 

 

 

Становището на Комисията за защита на потребителите е, че са извършени няколко проверки на „МС Концерт” ЕООД. До момента жалбите са 17 на брой. В хода на проверките търговецът е възпрепятствал длъжностните лица да осъществят дейността си, за което са му съставени 4 акта. Установена е и нелоялна търговска практика. Според КЗП организаторът е проявил недобросъвестност и професионална некомпетентност, като не е изпълнил ангажимента за възстановяване на заплатените от потребителите суми.

 

 

Ще чуем и каква е ролята на компанията, продаваща билети за провалените събития. Нейният управител Мирослав Еманоилов твърди, че проблемът е изцяло репутационен.

 

 

Той подчертава, че клиентите трябва да внимават кой е организатор на събитията, които искат да посетят. Еманоилов добави, че концертите на Хосе Карерас, Григорий Лепс и Горан Брегович все пак ще се състоят, защото приятелски фирми-организатори са поели  инициативата да ги организират.

 

Остава възможността чакащите парите си да се включат в колективния съдебен иск, който от фирмата, продаваща билетите, са завели.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции