<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=45943" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Корги отказв...

Полицаят, убил вомбат, се извини, че е направил публични "местните традиции на ловуване"

16 Декември 2019
0 1740

Австралийският полицай, който беше заснет да пребива с камъни вомбат, се извини, че е позволил външния свят да види "традиционния начин на лов на местните племена", пише Daily Mail

 

 

ПОЛИЦАЙ УБИ С КАМЪНИ АВСТРАЛИЙСКИ ВОМБАТ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ, МЕСТНИ ГО ПОДКРЕПИХА (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Уелън Джонкок предизвика възмущение, когато през октомври беше заснет да хвърля камъни по дивия бозайник. Шокиращите кадри можете да си припомните от видео горе. Преди седмица стана ясно, че полицаят няма да бъде наказан и ще остане на работа, след като се оказа, че има разрешително за лов и може да участва в традиционните ловни практики на местните аборигени.

 

 

""

 

 

АВСТРАЛИЙСКИ ПОЛИЦАЙ, УБИЛ ВОМБАТ С КАМЪНИ, НЯМА ДА БЪДЕ НАКАЗАН (ВИДЕО)

 

 

"Напълно съм съгласен с нашите местни старейшини, че кадрите не трябваше да бъдат публикувани в социалните мрежи,  тъй като са дали достъп на външния свят до нашите традиционни начини на живот.  Дълбоко съжалявам! “, каза Джонкок в официално писмено изявление.  

 

 

 

""

 

 

„В този момент не знаех, че кадрите ще бъдат споделяни в социалните мрежи или че ще бъдат използвани срещу мен, срещу моето семейство и култура, тъй като тези практики са нормални за нас аборигените и местните хора", заяви още полицаят. Той се оплака, че е получил стотици смъртни заплахи, някои от които насочени към семейството и децата му.

 

 

 „Джонкок е високо ценен и уважаван от своите колеги, връстници, мениджъри и местната общност, на която той служи“, заяви комисар Стивънс от полицейското управление в региона. Междуврменно повече от 300 000 души подписаха петиция с призив той да бъде наказан.

 

 

 

Източник: Daily Mail

 

 

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции