<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=74441" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Борисов за Цв...

“По-сериозно с Ваклинов”: Илиян Василев за ДНК-то на модела “Борисов”

28 Септември 2020
0 3059

„По-сериозно с Ваклинов“ е новата рубрика на „Господарите“, в която с експерти, анализатори и публични фигури ще обсъждаме актуалните събития в страната и чужбина. Ще анализираме обществените процеси и явления и ще задаваме точните въпроси.

Гост в първото издание на „По-сериозно с Ваклинов“ е политическият анализатор и бивш посланик на България в Русия – Илиян Василев.

Докога ще устиска Борисов, какво ни очаква – служебно или експертно правителство, има ли война между ГЕРБ и ДПС, и може ли БСП да бъде убедителна алтернатива? Отговори на тези и други въпроси, вижте в интервюто с Илиян Василев.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Georgi Georgiev

    06 Октомври 2020

    България не е последна в Европа по никакъв показател! България е член на ЕС, където място намират по-развити държави. В най-лошия случай България е в средата по доходи на Балканите с тенденция да настига и изпреварва всички, освен Румъния. Това е постижение на народа, на ИТ секторът, на много даровити българи, работещи в България! Стига с този тъп, самоунищожителен комплекс за малоценност! Точно защото не сме последни, не трябва да търпим Бойко! Оставка!

Покажи всички Скрий

Реакции