<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=32046" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Спечелихме д...

Прокуратурата смята постъпката на Митко Върбанов за недопустима, но не обръща внимание на измамниците, които разобличаваме

01 Октомври 2018
0 12845

Скъпи приятели, изненадващо, в общия хор на „доброжелателите” покрай случката с Митко Върбанов се включи и Прокуратурата.

 

 

"Оказа се, че всичко това е една постановка. За съжаление Прокуратурата беше подведена. Това е абсолютно недопустимо!", това каза по случая главният говорител на Прокуратурата г-жа Румяна Арнаудова

 

Според нас обаче е по-недопустимо 15 тона храна с изтекъл срок на годност да бъдат преетикирани и пускани в търговската мрежа.

 

През годините сме правили стотици разследвания, на които Прокуратурата трябваше да обърне специално внимания.

 

Готови сме да жертваме доверието на прокуратурата към нас, стига те чрез действията си да си върнат доверието на хората!

 

Тук е мястото да напомним на Прокуратурата, че във Велико Търново останаха едни 15 тона храни с изтекъл срок на годност, които трябваше да бъдат унищожени преди месеци, а още са в склада на нарушителите!

 

Съвсем скоро ще пратим друг репортер на мястото на Митко Върбанов, така че от склада да не се надяват, че са се отървали от нас!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции