<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=22951" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бойко Борисо...

Протестиращите срещу избягалия турчин, убил двама на пътя, искали да влязат в сградата на посолството?

05 Август 2016
0 5398

Българските мотористи, протестиращи срещу несправедливото бягство на турчина, погубил живота на двама души на пътя, бяха обвинени от посланика на Турция Сюлейман Гьокче, че са искали да влязат в сградата на турското посолство. По думите на Сюлейман Гьокче пред БНР това е станало вчера сутринта, а полицията е успяла да предотврати нахлуването.

 

ТУРЧИНЪТ, УБИЛ СЕМЕЙСТВО МОТОРИСТИ, ИЗБЯГА ОТ БЪЛГАРСКИЯ СЪД, ОБЯВЕН Е ЗА ИЗДИРВАНЕ

 

""

Сюлейман Гьокче

 

Турският посланик бе категоричен, че той и служителите от дипломатическата мисия нямат нищо общо с изчезването на турския гражданин Фарук Бекташ, който прегази двама мотористи край Драгоман, а след това не се яви пред съда.

 

"Мотористите блокираха движението и организираха демонстрация без никакво разрешение от властите. Опитаха се да нахлуят в посолството. Това предизвиква огромно съжаление и отвращение. Бях там лично. Полицията беше объркана. Мотористите се върнаха вечерта и бяха още по-многобройни. Доколкото разбирам, днес ще протестират отново", каза Гьокче.

 

"Българският съд взима решението. Ние нямаме нищо общо. Това е проблем на българските власти.  Съжалявам дълбоко за тяхната загуба", каза турският посланик.  Той подчерта, че има много добро сътрудничество с българските съдебни власти. 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции