<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=37567" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Защо заминах ...

След лентичките на Бойко – потоп (видео)

22 Май 2019
0 17187

Част от надлезното кръгово кръстовище над новия варненски булевард "Васил Левски" пропадна след силния порой снощи, само месец след като тържествено беше пуснат в движение лично от премиера Бойко Борисов. 

 

 

На новия булевард буквално "му тръгна по вода" и след първия по-сериозен дъжд вече е нужен ремонт на току що ремонтирания пътен участък. Строителството на пътната отсечка продължи около година и половина и струваше близо 115 млн. лв.

 

 

Как "непослушните" природни стихии отново прецакаха "видимите резултати" на премира и идва ли след лентичките на Бойко потоп – вижте във видеото горе.

 

 

""

 

 

Трапът, който се отвори върху новото кръгово кръстовище над булевард "Васил Левски" във Варна, опира точно до автомобилното платно. Реално се е срутила тревна площ от т.нар. зелени зони по артерията. Работници днес спешно поправяха щетите. От другата страна на кръстовището също имаше хора, които се суетяха около процепа.

 

 

КРЪСТОВИЩЕ НАД НОВИЯ БУЛЕВАРД ВЪВ ВАРНА ПРОПАДНА

 

 

Пораженията по чисто новата транспортна артерия настанаха часове след като премиерът Борисов пообиколи строителни обекти в града, и успоредно с предизборно мероприятие на ГЕРБ с негово участие във Фестивалния комплекс. 

 

 

""

 

 

Булевардът бе пуснат за движение малко преди Великден от премиера Борисов. Обектът няма акт 16. Строителството продължи около година и половина. Проектът, в рамките на който бяха изграждани и надлезните кръстовища, е най-голямата инвестиция в пътищата на Варна през последните десетилетия.

 

 

Официалната информация на варненската управа след дъжда  гласи: "След проливния дъжд и градушка кметът Иван Портних и екип от общината направиха проверка на уличната инфраструктура. По трасето на бул. "Васил Левски", който все още не е въведен в експлоатация, проблеми няма, такива обаче са установени по някои от прилежащите пътни артерии. На кръговото с бул. "Владислав Варненчик", в близост до недовършено укрепване на канал за подземни комуникации, е подкопан стълб от уличното осветление".

 

 

Отново заради недовършен участък за комуникации е станало свличане на чакъл на кръговото с бул. "Сливница". Голямо количество вода се е събрало снощи по новата тротоарна настилка на ул. "Подвис". Там ще бъдат направени дъждоприемни решетки. 

 

 

Източник: Сега

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции