<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=27671" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Григор пред CN...

След наш репортаж: Стопанска академия отстрани студента, който продава дипломи (видео)

21 Ноември 2017
0 5177

Ръководството на Стопанска академия „Д. А. Ценов“ – Свищов отстрани студента Ангел Христов. Причината за това станаха нашите репортажи, в които показваме как той и баща му продават фалшиви дипломи от университета.

 

 

„Предвид факта, че издаването на диплома за завършено висше образование е механизъм, който не може да бъде нарушен, поради многократните защити именно срещу подобен род посегателства и зловредни намерения, ние считаме, че думите на двете лица са чиста проба лъжа и измама, която по нищо не се различава от думите на „Ало измамниците“, които са чест обект на разследване във въпросното предаване", се казва още в изявлението на учебното заведение.

 

 

Също така ръководството е оказало съдействие на комисия от Министерство на образованието и науката, което се е самосезирало по случая. Комисията е извършила цялостна проверка на документацията по записване на студентите, приети в периода 2016 г. и 2017 г.

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции