<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=6559" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

СПАЗВАТ ЛИ ПЪТНИТЕ ЗНАЦИ ОБЩИНАРИТЕ В ГРАД ПЛОВДИВ?

08 Септември 2014
0 158

След проверка на репортерите от “Господари на Ефира” се установи интересна закономерност в града под тепетата. Голяма част от общинарите на град Пловдив нарушават системно пътен знак B1 от Закона за движение по пътищата – “Забранено е влизането на пътни превозни средства!”. За да паркират на паркинга пред Общинския съвет, общинарите начело със своя кмет Славчо Атанасов съкращават пътя си, влизайки в забранената улица а някои дори паркират под въпросния знак. Камерата на “Господари на Ефира” е заснела в нарушение цели 16 общинари, като сред тях освен настоящия са бившия кмет на града Спас Гърневски; Г.Гергов; Ал.Долев; А.Батаклиев; Н.Караиванов; Сузана Николова; Д.Каназирева; Т.Кръстев; Ат.Недевски и др. 

Законът предвижда за това нарушение глоба в размер на 30 лв. и отнемане на 4 контролни точки, а тази практика била обичайна и се повтаряла при всяко заседание. 

Всички подробности по случая както и реакцията на нарушителите ще видим тази седмица в “Господари на ефира” от 23:30 часа по bTV.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции