<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=18980" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Господарите ...

Тежката държавна машина не може да се справи с незаконно заведение на плажа

18 Септември 2015
0 7297

Почиващите на къмпинг "Градина" са подложени на постоянен тормоз от заведенията на плажа. Силната музика продължава до ранни зори и не дава на хората да мигнат. 

 

Оказва се, че не само къмпингуващите, но и държавата има проблем с наемателите на плажа.

 

С тази тема се зае нашият репортер Стойчо Иванов. Пред камерата на Господарите недоволните твърдят, че не се издържа и често звънят на 112 заради музиката. Понякога идва патрулка, правят забележка, намалява се силната музика, но след половин час е отново същото. 

 

Нарушенията на плажа обаче са още повече. Справка на Господари на ефира в Министерството на регионалното развитие и благоустройството показва, че към настоящия момент въпросното заведение е с прекратен договор за наем. Излиза, че заведението работи незаконно.

 

Областният управител на Бургас Вълчо Чолаков също е бил информиран за случая, но тежката държавна машина така и не се е задействала, с което е оставила върху държавна територия да действа търговски обект напълно безвъзмездно и в разрез със законите. "В най-лошия случай държавата няма да може да си прибере парите", отсича областният управител, карайки ни да мислим, че за едрите бизнесмени правилата са едни, а за обикновените хора – съвсем други.

 

Още от нашия репортер Стойчо Иванов:

 

Хванахме на тясно жената, продаваща здравни книжки без преглед

 

Жената скенер пак мами хората

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции