<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=22302" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Министър дав...

Терористка с големи бомби, поклонение на гроба на Тодор Живков и японци откачалки

15 Юни 2016
0 35692

На 4-тото място е тази еротична танцьорка камикадзе, която първо си пали фитилите сама, а след това пали фитилите на цялата публика. Гледаме и не вярваме на грешната терористката с големите бомби!

 

На третото място е един класическия сблъсък про- и анти- комунизЪма, случил се на територията на "Челюсти" с Диана Найденова. Членът на Националния съвет на БСП Светлана Шаренкова и един от основателите на СДС Евгени Михайлов се карат по повод поклонението на гроба на Тодор Живков. Като опитен кинаджия Евгени Михайлов не разчита само на красноречие, а си носи и видеоматериал.

 

На ценното архивно видео, заснето от самия Михайлов през далечната 89-та година, се вижда как три месеца след 10-ти ноември тогавашните комунисти сами изключват Тодор Живков от партията си. А 26 години по-късно, позабравили кое как е било, в отчаян опит да сплотят редиците, отидоха да се поклонят на гроба му. 

 

На второто място е един секси талант в златиста глазура, открит в шоуто "Америка търси талант". Нина покори журито с гъвкавост и грация!

 

"Ако всички тела без кости изглеждат като това, аз най-официално бих се отказал от скелета си и бих пълзял в краката на Нина", казва Румен Угрински.

 

На първо място са група откачалки от Япония, които се появиха в "Азия търси талант".

 

Вижте още:

 

ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ: КОКОШИ МАНИКЮР, СТРАШНА ПЪТЕКА И УНИКАЛЕН ТАЛАНТ 

 

ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ: МОМИЧЕТА СИ БИЯТ ШАМАРИ 

 

ИЗНЕНАДВАЩ ТАНЦ С ЕРОТИЧЕН ЕЛЕМЕНТ В ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции