<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=24055" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Предизборно: ...

Треньорка по гимнастика малтретира дете в зала (ВИДЕО)

11 Ноември 2016
0 72290

Скандален клип с насилие над състезателка по художествена гимнастика се появи в социалните мрежи. На видеото се вижда как треньорката на клуб „Олимпия” в Бургас Елена Симеонова дърпа за ушите дете от ансамбъла, разтърсва му главата и го обижда. В същото време момичето е толкова шокирано от действията на треньорката, че стои вдървено и мига недоумяващо.

 

Това се случва по време на тренировка за предстоящото държавно първенство по художествена гимнастика за ансамбли, което се открива днес в Бургас.

 

Елена Симеонава обясни пред екипа ни, че нищо сериозно не се е случило.

 

"Това е нормално, нормално в процеса на работа, когато децата са превъзбудени и това е единственият начин, който сме намерили да ги озаптим по някакъв начин"

 

Клипът е сниман от спортен репортер на бургаска кабелна телевизия, който е присъствал на тренировката, за да направи репортаж за предстоящото държавно първенство.

 

"Тя не само вербално, но и физически упражняваше насилие и тормоз върху децата. Имаше и други хора в залата, в последствие разбрах, че това безпардонно поведение се повтаря и пред родители. Не мога да разбера защо до сега няма сигнали, няма жалби", споделя още репортерът.

 

От регионалната телевизията вече са сезирали Агенцията за закрила на детето, която е започнала проверка.

 

Източник: Zonaburgas.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции