<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=7378" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

ЧИСТО НОВА ДВОЙКА ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА ОТ 9-И ЮНИ

08 Септември 2014
0 289

От 10-и юни шоуто ще започва точно в 22:30 по Нова

 

            Двама от най-талантливите, забавни и обичани актьори на България ще заемат местата на Мария Игнатова и Румен Угрински. Мултиталантливата експлозия Милица Гладнишка е единият избор на продуцента Джуди Халваджиян. Преди година тя участва в първия сезон на „Като две капки вода“, зае второто място и спечели наградата да бъде жури в следващия сезон, както и сърцата на всички български зрители.

Ето какво каза тя:

Много съм щастлива и развълнувана от предложението защото  „Господари на ефира“ е едно от малкото предавания, които защитават човешките права и за мен е безценно, че получих покана да бъда негова водеща. Тъй като и аз имам свои лични борби с хора, които проявяват жестокост към животни, хора, които мамят други хора, чувствам предаването и екипа близки. За мен е чест да вляза в този отбор от смели професионалисти!

Другият в новата двойка водещи на обичаното шоу е уникалният, също така мултиталантлив Силвестър Силвестров.

Ето какво каза той:

Милица е супер! Целият екип на Господарите е удивителен. Срещата с всички в студиото е много приятна. Свалям им шапка за предаването, което създадоха. Щастлив съм, че ме поканиха да се присъединя към тях.

Милица и Силвестър за първи път ще работят заедно, за радост на многобройните си фенове, а дебютът на свръх забавния дует ще се състои веднага след грандиозния финал на „Като две капки вода“ на 9-ти юни, в 23:00 ч по Нова. От вторник, 10-ти юни, новата двойка водещи на „Господари на ефира” ще се появява на екрана и в нов час, точно в 22:30 ч.

За новите водещи, продуцентът на „Господари на ефира“ Джуди Халваджиян сподели:

„Новата двойка водещи е поредното доказателство, че „Господари на ефира“ от самото начало досега, винаги са били провокативни, иновативни и в крак с времето. Смятам, че Милица и Силвестър са олицетворение на всичко това”.

 

http://gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=9681

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции