<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=66974" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Държавна мин...

Ще превърне ли Covid-19 българите в зомбита на Бил Гейтс? (Коментарът на “Господарите”)

18 Юни 2020
0 2530

Човекът е много особено същество. Способно е да съчетае в главата си няколко напълно противоположни идеи и еднакво силно да вярва във всяка от тях.

Българинът не прави изключение от това. Той хем приема за чиста монета всеки слух, който леля Пенка-съседката или пък телевизорът му каже, хем е толкова скептичен, че и най-авторитетните учени с по десет висши образования и две Нобелови награди няма начин да го убедят, че нещо е така, щом той смята обратното.

Ето – миналата седмица излезе социологическо проучване, измерващо нагласите и вярванията на сънародниците ни относно коронавируса.

Всеки пети българин вярва, че Бил Гейтс стои зад пандемията, за да контролира хората с чипове (графики)

Тази микроскопична гадинка, която в последните месеци занимава не само политиците и медиците, но и редовите фейсбук-потребители, които имат компетентно мнение по всеки въпрос, и не се е родил още оня специалист, който ще успее да ги убеди, че са в грешка.

Ще откроим само няколко впечатляващи тенденции от проучването.

22% от българите са убедени, че коронавирусът изобщо не съществува, а има световен заговор – пъклен план всички хора на тази Земя целокупно да бъдем измамени.

Не е трудно да се досетите кой стои начело на този коварен замисъл – Бил Гейтс, разбира се, че кой друг?

Тайната му цел обаче е напълно прозрачна за цели 23% от нашите сънародници, а именно –  да ни чипира с помощта на ваксината, която ще създаде срещу „опасната болест“ и по този начин да ни превърне в чиста проба негови зомбита.

Коронавирусът, Бил Гейтс, “еврейският заговор” и световната конспирация

За какво са му цели 7 милиарда зомбита е един друг въпрос, по който сега нямаме време да развихрим въображението си.

Ще споменем само първото, което ни хрумва – за да ни разпродаде като роби на извънземните и да ни изпрати в изгнание по далечни галактики. Има логика, нали?

Слава богу конспирацията, че 5G-то е инструмент за разпространяване на коронавируса не се радва на кой знае каква популярност по нашите територии.

Едва някакви си мижави 12% от българите вярват в нея.

Странно защо, след като чисто технически не изглежда много по-трудно да разпространиш вирус чрез радиовълни, отколкото да създадеш микрочип, който да вкараш венозно в телата ни и той някак си да започне да контролира мозъците ни.

Плениха 8 техници на мобилен оператор заради страха, че 5G заразява с коронавирус (видео)

Класиките в жанра, които винаги вършат работа, така или иначе се ползват с най-голямо доверие – 40% от българите се подписват под теорията, че „короната“ е биологично оръжие, целящо да редуцира човечеството, а цели 43% (почти всеки втори българин) – че фармацевтичните компании са ни взели на мушка за пореден път и ни заразяват със смъртоносна болест, за да се напечелят на наш гръб.

Явно им е писнало от лудата конкуренция с производителите на хомеопатия, които си ни скубят, без да им се налага да ни заразяват с нищо. Такива са им лекарствата просто!

Ще кажете – какво пък толкоз? Процентите, които изброихте, не са чак толкова големи. Да, ама не е точно така. За края на първата четвърт на 21 век са си направо огромни! Биха били приемливи за началото на миналия, но сега звучат меко казано плашещо.

И тук идва големият проблем – липсата на правилно представена, общодостъпна и навременна информация към населението.

Погледнато спрямо света, коронавирусът доста слабо засегна България. В Италия и Испания, където стотици хиляди се заразиха и десетки хиляди паднаха в жертва, едва ли всеки четвърти човек смята, че коронавирусът е измама.

И макар Щабът нонстоп да се хвали, че се е справил успешно с овладяването на пандемията, той не успя да се справи с нещо не по-малко важно – осигуряването на спокойствие, което трябваше да вдъхне на хората убеждението, че се взимат правилни и навременни мерки.

Е, тази битка определено я изгубихме – да не превърнем коронавирусът във враг номер едно на Тутраканската селищна система, допускайки куп конспиративни теории да завладеят мозъците на населението.

Защото е най-лесно да набедим за всичко Бил Гейтс, който и без това е виновен, че Уиндоусът ни редовно забива!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции