<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=66237" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж прострел...

Абсурдна такса от 5 лв. за WiFi искат на плаж в Златни пясъци (снимки)

09 Юни 2020
0 7895

Пест лева за такса WiFi искат на плаж Nirvana beach на Златни пясъци в добавка към чадърите и шезлонгите, виждаме от публикация на възмутен клиент във Facebook групата Golden sands – Nirvana beach.

Публикацията е придружена от коментар на автора, който пита: “Ще летувате на родното черноморие, нали?” Отдолу се изреждат гневни коментари на хората, които още не са забравили обещаните от министерството на туризма безплатни чадъри и шезлонги, че дори и ваучери за онези сънародници, които решат да почиват това лято на българското кражбрежие.

Абсурдна такса от 5 лв. за WiFi искат на плаж в Златни пясъци (снимки)

Публикацията идва броени дни, след като в Министерството на туризма се появи сигнал на българска гражданка, придружен със снимка на касов бон на стойност 64 лева, която сума, според оплакването, е за наем на два чадъра и четири шезлонга.

64 лв. сметка за два чадъра и четири шезлонга на плаж в Слънчев бряг (снимка)

Абсурдна такса от 5 лв. за WiFi искат на плаж в Златни пясъци (снимки)

Коронавирус: ще ходим ли това лято на море в България?

Мнозина потребители се пошегуваха, че тази година софиянци ще почиват край водите на езерото в ж.к. “Дружба”, където, както макар и да няма WiFi, шезлонгите поне със сигурност са безплатни.

Източник: Facebook/ Golden sands – Nirvana beach

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции