<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=41773" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Стотици са ев...

Борисов: ГЕРБ е като жена ти или мъжа ти – омръзне ти, ама си викаш "по-добро няма!" (видео)

25 Октомври 2019
0 1891

"Нормално е да омръзнем на хората. ГЕРБ за избирателите е като своя жена или свой мъж – омръзне ти за момент, ама после си викаш: по-добро от това няма! Може нещо за момент да ти се види по-русо, по-хубаво, ама след това леко, леко си се примъкваш у къщи и си мълчиш". Така премиерът Бойко Борисов отговори на въпрос дали у ГЕРБ се чувства умора.

 

БАЛАДА ЗА ХАРИЗМАТА НА БОЙКО БОРИСОВ

 

Пред Nova той коментира, че  все още има време да се случи нещо аферата „Костинброд“ през 2013 г.

 

Борисов заяви категорично, че ТЕЦ Варна не е пример за обвързаност между ГЕРБ и ДПС. "Няма обвързаност между ГЕРБ и ДПС по места. Каква е тази обвързаност? Става дума за енергетиката. Нека всеки си гледа работата" , каза още Борисов. Той обясни, че цялата партия е скочила срещу бившия си зам.-председател Цветан Цветанов, когато казал, че ГЕРБ се отказват от смесените райони.

 

 

""

 

 

"Това е най-евтината ни кампания. Похарчили сме толкова, колкото законът позволява – в рамките на субсидията и по банков път. Дарения не приемаме и не сме приемали", заяви още премиерът.

 

БОЙКО БОРИСОВ: РОДИЛ СЪМ СЕ НА ТАЯ ЛИВАДА В БАНКЯ, В БАРСЕЛОНА СЪМ ХОДИЛ САМО ВЕДНЪЖ (ВИДЕО)

 

Борисов каза още, че до момента в рамките на кампанията преди местния вот не е чул лъжа, която силно да го е засегнала. Той категорично отхвърли възможността кандидатът на ГЕРБ за кмет на София – Йорданка Фандъкова да не стигне до евентуален балотаж.

 

 

Премиерът коментира и блокадата на Орлов мост от протестиращи срещу Иван Гешев. „Не може да се разхождаш по Орлов мост и да говориш за върховенство на закона. Има 2 милиона души, които не са съгласни с това. Осигурили са им трасе, за да стигнат до президентството, където да си протестират”, каза Борисов. Такава демонстрация се очаква в петъчния ден, когато държавният глава Румен Радев може да подпише указа за назначаването на Гешев.

 

 

Източник: Nova

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции